За нас

Ние сме „Всяка дума“

„Всяка дума” е сдружение на професионалисти в областта на детското развитие и медицината, обединени от два фундамента – всички те имат лична история с детските затруднения в развитието и знаят, че тези проблеми не са мистични състояния, а имат физиологични основания.Ние знаем, колко е трудно да допуснеш и да приемеш, че нещо с детето ти не се случва по най-добрия начин, да се съвземеш и да продължиш с търсенето на решения; колко е объркващо да отсееш морето от информация и там да намериш капката, която ще помогне точно на твоето дете; колко е важно да се реагира светкавично, защото в случаи на проблеми в развитието, родителите се надпреварват с времето. Знаем и, че не е нужно терапията да е скъпа, стига просто да е правилно насочена. Тук сме.

Мисия

Нашата мисия е да информираме родителите за най-новите и работещи методи за терапии на проблеми в развитието, както и да правим връзки между специалисти и нуждаещите се от тях. Ние знаем, колко трудно е за родителя на новодиагностицирано дете, да се ориентира в морето от информация и да предприеме най-верните стъпки. Знаем също, колко е труден достъпът до ранна интервенция в малки населени места и малцинствени общности. За това нашата дългосрочна цел е да сформираме мобилни екипи.

Писмо за подкрепа

Писмо за подкрепа от Тодор Кръстев кмет на СО – Район Сердика. – „Считаме, че реализирането на този проект ще доведе до предоставянето на иновативна услуга, която ще компенсира проблемите в детското развитие, както и ще спомогне за възможно най-ранното им откриване.“

Разрешително

Разрешителна заповед за „Център за ранно детско развитие“ от ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО.